Cristiano Ronaldo's zaakwaarnemer niet blij met prijs voor Modric

31 augustus 2018, 08:26   Bijgewerkt: 31 augustus 2018, 08:41

Luka Modric werd donderdag na de Champions League-loting verkozen tot Men's Best Player of the Year. Toch is lang niet iedereen het daar mee eens, bijvoorbeeld Jorge Mendes. De zaakwaarnemer van Cristiano Ronaldo vond dat zijn pupil de prijs, die bepaald wordt door journalisten en coaches, zéker had moeten winnen.

"Dit is belachelijk", stak Mendes van wal tegenover het Portugese medium Record. "Voetbal hoort binnen de lijnen gespeeld te worden en daar heeft Ronaldo wél gewonnen. Hij maakte vijftien doelpunten en heeft Real Madrid opnieuw naar de Champions League geleid. Voor mij is er geen twijfel over wie wél de winnaar had moeten zijn."

Overigens was de aanvaller, die deze zomer overstapte naar Juventus, vermoedelijk wél de meestbesproken man van de avond. Hij was namelijk, uit persoonlijke overwegingen, níet aanwezig bij de uitreiking. Toch viel hij wel in de prijzen: de Portugees werd verkozen tot de beste aanvaller van afgelopen seizoen. Keylor Navas (beste keeper), Sergio Ramos (beste verdediger) en Modric (ook beste middenvelder) vielen tevens in de prijzen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen