Doetinchemer Cavlan ontmoet De Graafschap: "Geen genade"

31 augustus 2018 – Caner Cavlan woont in Doetinchem, maar voetbalt voor FC Emmen. Vrijdagavond ontmoet de Doetinchemer De Graafschap, waar hij debuteerde in het profvoetbal. "Doetinchem is de stad waar ik ben geboren en getogen. Maar de realiteit is dat ik nu bij Emmen voetbal."

Doetinchemer Cavlan ontmoet De Graafschap: "Geen genade"

Het duel tussen de beide promovendi is meteen belangrijk in de strijd tegen degradatie. Zowel Emmen als De Graafschap heeft tot dusver drie punten. "Dit is een heel belangrijke wedstrijd voor ons. Ik wil ten koste van alles winnen en ken geen genade", zegt Cavlan tegen De Gelderlander. De 26-jarige linksback verruilde deze zomer sc Heerenveen transfervrij voor Emmen. "Of ik zelf ook niet liever bij De Graafschap had gevoetbald? Het is deze zomer nooit een optie geweest, dus ik heb er niet over hoeven nadenken."

In zijn woon- en geboorteplaats zijn ze Cavlan zeker niet vergeten. "Als ik in Doetinchem op straat loop of in een winkel ben, word ik er wel vaak over aangesproken. Veel mensen hadden me graag weer bij De Graafschap zien voetballen. Ze maken er grapjes over, plagen me op een leuke manier. Mijn band met de supporters van de club is altijd goed geweest."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Eredivisie

gerelateerd