Fortuna installeert 'kind van de club' Pfennings als directeur

31 augustus 2018, 11:12

Fortuna Sittard installeert Ivo Pfennings als nieuwe algemeen directeur. Per 1 oktober volgt hij interim-directeur Johnny Creemers op. Pfennings volgt samen met technisch directeur Mustafa Aztopal het directieteam. Pfennings is een geboren Sittardenaar, die werkte als bankier en als profvoetballer zijn hele carrière voor Fortuna speelde.

"Na zijn sportieve loopbaan als profvoetballer, waarin hij liet zien over een echte winnaarsmentaliteit te beschikken, maakte Ivo carrière in het bankwezen", licht voorzitter Isitan Gün toe op de website van Fortuna. "Daardoor beschikt hij over een groot zakelijk netwerk in Zuid-Limburg en heeft hij een ruime ervaring in het begeleiden van complexe projecten. Daarnaast is hij bekend met het werken in een topsportklimaat en de krachten die spelen rondom een betaaldvoetbalorganisatie. Hij heeft dus alles in zich om ons verder te helpen groeien."

Voor Pfennings is zijn aanstelling speciaal. "Ik ben een kind van de club. Ik kom hier al vanaf mijn elfde. De levens van drie generaties Pfennings zijn vervlochten met Fortuna, want niet alleen ikzelf maar ook mijn opa en vader hebben het geel-groen verdedigd. Na dertien jaar in de financiële dienstverlening was ik toe aan een nieuwe uitdaging, omdat ik mezelf wil blijven uitdagen en ontwikkelen. Als dan een kans als deze voorbij komt, dan kun je die niet laten schieten."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen