Malen voor het eerst bij Jong Oranje, PSV hofleverancier

31 augustus 2018, 12:37   Bijgewerkt: 31 augustus 2018, 14:11

PSV'er Donyell Malen is voor het eerst opgeroepen bij Jong Oranje. Erwin van de Looi heeft de aanvaller van PSV opgenomen in zijn 21-koppige selectie voor de belangrijke duels met Engeland en Schotland. Verder zijn Guus Til (AZ), Timothy Fosu-Mensah (Fulham FC) en Steven Bergwijn (PSV) afgevallen bij het grote Oranje, ook zij zijn opgenomen in de defintieve selectie.

Dat betekent dat onder anderen Yannick van Os, Rick van Drongelen, Kevin Diks, Pelle Clement, Pelle van Amersfoort, Arnout Danjuma en Sam Lammers zijn afgevallen, ten opzichte van de voorselectie. Opvallend is dat AZ'er Teun Koopmeiners wél is opgeroepen: hij viel eerder deze week nog uit op de training van AZ. PSV is met vijf spelers (Dumfries, Ramselaar, Bergwijn, Malen en Rablo Rosario) bovendien de hofleverancier van het elftal van Van de Looi.

Van de Looi beschikt over een bijna compleet nieuwe staf. Hendrie Krüzen werd recent toegevoegd op de plek van Paul Bosvelt, terwijl Hedwiges Maduro als tweede assistent werd toegevoegd aan de staf. Keeperstrainer Sierd van der Berg volteert de technische staf van Jong Oranje.

Jong Oranje speelt donderdag 6 september in Norwich tegen Engeland, dinsdag 11 september wacht in Doetinchem Schotland. Engeland is de leider in de kwalificatiegroep, Nederland staat tweede op vijf punten. In oktober wachten nog twee kwalificatiewedstrijden voor het toernooi van volgende zomer dat gehouden wordt in Italië en San Marino. De vier beste nummers twee in de kwalificatiecyclus spelen play-offs voor een EK-ticket, de negen groepswinnaars plaatsen zich rechtstreeks.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen