Slutsky: "Het gaat tegen Ajax om het benutten van de ruimtes"

31 augustus 2018, 15:28

Vitesse is na twee remises (1-1 tegen sc Heerenveen, 0-0 tegen AZ) op rij weer toe aan een overwinning. Dat wordt zondag tegen Ajax een hele opgave. "Een serieuze test voor ons tegen een uitstekende ploeg zonder zwakke plekken", aldus trainer Leonid Slutsky.

Maar de Rus meent dat Vitesse zeker mogelijkheden heeft tegen de Amsterdammers. "Ik heb ze zien spelen tegen VVV-Venlo", zegt Slutsky tegen Omroep Gelderland. "Toen had die keeper van VVV een zware middag maar hield hij zijn ploeg lang overeind. Huntelaar, Tadic, Blind, het zijn allemaal goede spelers. Het gaat tegen Ajax om het benutten van de ruimtes. Vooral voor ons in de tegenaanval. Zij zullen veel balbezit hebben waarschijnlijk. Het spel willen maken. En dan komen er altijd veel ruimtes op het veld. Maar wij spelen thuis om te winnen en hebben zeker een kans."

De Arnhemmers starten zondag met dezelfde elf die vorige week tegen AZ begonnen. Dat betekent dat Martin Ødegaard nog moet wachten op zijn eerste basisplaats voor Vitesse.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen