Koster: "We staan vierde, maar dat is wel een beetje vertekend"

31 augustus 2018, 15:46

Adrie Koster is nieuwsgierig naar wat Willem II zaterdag kan op bezoek bij PSV. De Tilburgers kennen een prima competitiestart met zes punten uit twee wedstrijden. "We staan nu vierde, maar ik denk dat het wel een beetje vertekend is", aldus de trainer van Willem II.

"Omdat we tegen ploegen gespeeld hebben waarvan wij zeggen: daar kunnen we punten tegen pakken", zegt Koster tegen Omroep Brabant. Willem II opende het seizoen met een nederlaag tegen VVV-Venlo (0-1), maar won daarna van FC Groningen (0-1) en Heracles Almelo (5-0). Het treffen met PSV is andere koek. "PSV is een topclub, die in allerlei opzichten verder is dan wij. Natuurlijk ben ik wel benieuwd wat wij kunnen brengen tegen dit PSV."

PSV heeft als enige eredivisionist nog een honderd procent score. Bovendien plaatste de regerend landskampioen zich woensdag voor de Champions League. "Ik weet niet of er iets te halen is. Het is gewoon een topclub. Thuis kunnen ze meer brengen dan normaal, publiek dat er achter staat. Ook voor ons, spelen in Eindhoven is altijd anders. Ik ben gewoon benieuwd hoe we het er vanaf gaan brengen."

Willem II presenteerde vrijdag Vurnon Anita, die wordt gehuurd van Leeds United. De oud-Ajacied behoort tot de wedstrijdselectie, maar is nog niet helemaal wedstrijdfit.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen