PEC heeft met Bouzanis derde aanwinst op Deadline Day binnen

31 augustus 2018, 17:33   Bijgewerkt: 1 september 2018, 00:10

PEC Zwolle heeft ook doelman Dean Bouzanis weten te strikken. De 27-jarige Australiër komt op huurbasis over van Melbourne City. De club is tevens in bezit van een optie tot koop. Hij is gehaald voor de blessure van Diederik Boer, waarvan PEC Zwolle nog niet weet hoe lang hij uit de roulatie is. 

"Via het netwerk van John van 't Schip zijn we bij Dean terechtgekomen. Het is een ervaren doelman, die zowel op John als ons scoutingsteam een goede indruk maakt", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp (foto) op de website van PEC. "De reden dat we nog een sluitpost aantrekken is tweeledig. Allereerst uit voorzorg, omdat het even afwachten is hoe de blessure van Diederik Boer zich ontwikkelt en ten tweede omdat wij met het aantrekken van Dean de concurrentiestrijd bij de doelmannen verder willen laten toenemen."

De andere doelman in de selectie is Mickey van der Hart. Hij keepte vorige week tegen PSV en zal ook het duel van zondag met FC Groningen spelen. Bouzanis zet zaterdag voet op Nederlandse bodem. Hij zal zo snel mogelijk aansluiten bij de training van de Blauwvingers. De enkelvoudig bekerwinnaar presenteerde vrijdag ook Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen