FC Utrecht haalt Bahebeck 1,5 uur voor deadline terug

31 augustus 2018, 22:29

Jean-Christophe Bahebeck is definitief terug bij FC Utrecht. De Franse spits speelde vorig seizoen al in de Domstad, maar zag zijn verhuurperiode door blessures in het water vallen. Nu is Utrecht erin geslaagd hem definitief over te nemen van Paris Saint-Germain.

De 25-jarige aanvaller heeft een contract getekend tot 2020, met de optie op nog twee extra jaren. Vorig seizoen kwam hij slechts tot zes duels, waarin hij drie keer scoorde. "Het is geweldig dat we de selectie van deze kwaliteitsimpuls kunnen voorzien", reageert Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubwebsite.

"Aan de transfer van Jean-Christophe gaat een heel lang, intensief traject vooraf. Dat het ons vlak voor het sluiten van de transfermarkt alsnog is gelukt hem vast te leggen, stemt zéér tevreden. Jean-Christophe heeft vorig seizoen in een korte tijd veel indruk gemaakt. Hij beschikt over veel snelheid en is doelgericht. Vorig seizoen raakte hij al snel geblesseerd, maar nu is hij weer helemaal fit en vastberaden om een goed seizoen te draaien. We gaan er alles aan doen Jean-Christophe zo snel mogelijk wedstrijdfit te krijgen", besluit hij.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen