Heracles en Emmen ronden huurtransfer Niemeijer af

31 augustus 2018, 22:44

Kort voor het verstrijken van de transferdeadline is de overstap van Reuven Niemeijer naar FC Emmen rondgekomen. De 23-jarige middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor de promovendus, dat hem huurt van Heracles Almelo.

Niemeijer maakte in 2016 de overstap van Quick '20 naar Heracles. Hij brak meteen door en speelde in totaal 36 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij elf keer scoorde. Dit seizoen moest hij echter genoegen nemen met een plek op de bank, waardoor Emmen nu een goede oplossing is voor alle partijen. "Door het vertrek van Cas Peters hebben we doelpunten ingeleverd. Reuven kan dat opvullen, als middenvelder met veel diepgang en scorend vermogen", zegt directeur Ben Haverkort van Emmen op de clubwebsite.

In de voorbereiding scoorde de middenvelder het enige doelpunt tijdens het oefenduel tussen Heracles en Emmen. "In de voorbereiding en in de start van de Eredivisie werd al duidelijk dat FC Emmen een goede ploeg heeft, dat heb ik van heel dichtbij kunnen zien. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van een historisch seizoen en ik hoop dat ik met goed spel en doelpunten belangrijk kan zijn voor de club."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen