ADO huurt herstellende Kishna wederom van SS Lazio

31 augustus 2018, 23:21

De verhuurperiode van Ricardo Kishna aan ADO Den Haag viel vorig seizoen in het water omdat de buitenspeler al snel een zware knieblessure opliep. Daar is hij inmiddels van aan het herstellen, maar mogelijk gaat hij dit seizoen meer minuten maken in Den Haag. ADO huurt hem namelijk wederom van SS Lazio.

Dat maken beide clubs vrijdagavond laat bekend. Kishna speelde afgelopen seizoen maar twee duels voor ADO, omdat hij al snel zijn kruisband afscheurde. Hij lag het hele jaar uit de roulatie en ADO bood hem de kans om in Den Haag te herstellen. Omdat de buitenspeler nu weer gehuurd wordt, is de kans op nieuwe minuten in het ADO-shirt ineens groter.

Kishna beschikt over een aflopend contract bij Lazio en is na dit seizoen dus vogelvrij op de transfermarkt. Hij is blij met zijn nieuwe verhuurperiode. "Ik heb tegen iedereen die het maar horen wilde gezegd dat ik bij ADO Den Haag wil blijven. Het is mijn club. Ik voelde me bij het oppakken van de revalidatie meteen al weer onderdeel van de Haagse familie. Die club heeft al zoveel voor mij gedaan. Ik wil nog iets terugdoen. En dat kan ik doen als speler. Als ik fit ben. We gaan keihard door. Ik ben de club dankbaar en opgelucht dat alles nu rond is", aldus Kishna op de clubwebsite.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen