Malen: "Snap dat ze bij Ajax baalden van mijn vertrek"

1 september 2018, 09:21

Drie jaar geleden verruilde Donyell Malen de jeugd van Ajax voor de jeugdopleiding van Arsenal. Hoewel de negentienjarige aanvaller niet doorbrak in het eerste elftal bij de Engelse club, heeft hij geen spijt van zijn transfer. Inmiddels werkt hij bij PSV aan zijn doorbraak.

Frank de Boer sprak zich onlangs uit over Malen. "Hij had de opvolger van Kasper Dolberg moeten worden", zei de clubloze trainer vorige week bij Veronica. "Ik snap wel dat ze bij Ajax baalden van mijn vertrek, want ik ben een goede speler. Het was destijds een keuze en die moet iedereen accepteren", zegt hij tegen de NOS. "Arsenal kwam met een plan en ik ging daar voor honderd procent voor. Ik zou het zo nog een keer hebben gedaan, want ik ben nu dicht bij waar ik wil zijn."

Hij heeft het nu goed naar zijn zin bij PSV. "Je kunt toch wel zien waarom? We spelen Champions League. Toen ik die hymne hoorde, poeh, dat doet wel wat me me. PSV is net als Arsenal een grote club. Het is een slimme stap geweest", zegt de aanvaller, die de laatste weken steeds vaker minuten mag maken.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen