Bero ziet kansen tegen Ajax: "Wij kunnen iedereen verslaan"

1 september 2018, 15:52

Matus Bero werd door Vitesse deze zomer overgenomen van AS Trencin en de Slowaak maakt de verwachtingen vooralsnog waar. De aanvallende middenvelder is een vaste waarde in Arnhem en liet al enkele keren zijn klasse zien. Dit weekend wacht Ajax.

Bero is blij dat hij zich goed heeft aangepast bij Vitesse. "Ik ben blij dat ik speel in deze goede selectie", zegt de 22-jarige middenvelder tegen Omroep Gelderland. "Ik ben tevreden want dit is mijn positie. Ik kan ook iets defensiever spelen maar ook dan is het mijn spel om voor de goal te komen. Ik bekijk het stap voor stap, maar vind wel dat ik meer moet laten zien."

Zondag speelt Vitesse in Arnhem tegen Ajax. "Iedereen kent de stijl van Ajax. Er zit veel kwaliteit in hun elftal. Maar je moet het altijd weer opnieuw laten zien op het veld. Wij zijn in elk geval klaar om ons ook te laten zien. Ik hoop op een goede sfeer in ons stadion. De kansen zijn fifty-fifty. Je begint altijd op 0-0 en je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal. Het is vooraf altijd open. Maar voor ons een nieuwe uitdaging. Ik denk dat wij iedereen kunnen verslaan."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen