PSG komt dankzij 'rode' Mbappé met schrik vrij tegen Nîmes

1 september 2018, 21:58

Het leek wederom een makkelijk weekend te worden voor Paris Saint-Germain, maar het sterrenensemble uit Parijs maakte het zich moeilijk op bezoek bij Nîmes. PSG verspeelde een 0-2 voorsprong, maar dankzij Kylian Mbappé, die in de laatste minuut met rood moest vertrekken, pakte het in de slotfase de drie punten: 2-4.

Na een helft voetballen in Nîmes leek er voor het miljoenenelftal geen vuiltje aan de lucht. Twee doelpunten binnen een paar minuten van Neymar en Ángel di María  zorgden voor een comfortabele 0-2 voorsprong voor de rust.

Wat er vervolgens in de thee van PSG zat, is nog onduidelijk. Feit is wel dat Nîmes plots terugkwam in de wedstrijd. Wederom waren het twee goals in korte tijd, zij het van de thuisploeg die helemaal niet minder speelde dan PSG: Antonin Bobichon gaf de thuisploeg na een uur spelen hoop, waarna Tejí Savanier twintig minuten voor tijd via elf meter op gelijke hoogte schoot.

Puntverlies leek in de maak voor PSG, maar wondertiener Kylian Mbappé stond weer eens op. Een kwartier voor tijd maakte de negentienjarige buitenspeler op fantastische wijze de winnende treffer. Nîmes zette aan vervolgens aan, waarna Edinson Cavani van de geboden ruimte profiteerde: 2-4.

Daarmee leek de koek op, maar Mbappé wilde nog een keer in de spotlights staan. Dat deed de jongeling echter op de verkeerde manier, want hij kreeg in extremis net als Savenier nog een rode kaart na een opstootje.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen