Droomdebuut Joosten: "Moet nog oefenen met alle namen"

1 september 2018, 22:03

Patrick Joosten beleefde een droomdebuut bij VVV-Venlo. De huurling van FC Utrecht kwam bij een achterstand in de tweede helft binnen de lijnen en zorgde in de slotfase voor de gelijkmaker. De 22-jarige buitenspeler was blij met zijn glansrol en is blij met VVV. "Het is een warme club."

Dankzij zijn goal in de laatste minuten van de wedstrijd leverde de thuispartij tegen sc Heerenveen uiteindelijk toch een punt op. In gesprek met FOX Sports blikt hij terug op zijn succesvolle debuut. "Opeens kreeg ik de bal voor mij voeten en om die dan zo binnen te schieten is echt heerlijk."

Na de invalbeurt van Joosten werd de wedstrijd ook een stuk aantrekkelijker, al was dat ook niet al te moeilijk: "De eerste helft was echt moeizaam van beide kanten. Ik denk dat we op het laatst nog een paar mooie kansen kregen en dat we de drie punten konden pakken." Ondanks het matige voetbal van zaterdag is Joosten blij in Venlo. "Het is een warme club. Ik had een goed gevoel na het gesprek met Maurice Steijn."

Het was pas de derde dag van Joosten in Venlo. En dat is op sommige momenten nog te merken. "Ik moet zeggen dat ik nog moet oefenen met alle namen, maar dat komt binnen een week wel goed."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen