Van Bommel boos na 6-1 winst: "Niet tevreden over"

1 september 2018, 23:16

In Eindhoven was PSV zaterdagavond veel te sterk voor Willem II. De teller stokte uiteindelijk bij 6-1 en dan moet je als coach tot alleen maar tevreden zijn. Toch zag Mark van Bommel verbeterpunten. "Vind dat wij nog veel beter kunnen."

Over de uitslag heeft Van Bommel niets te klagen, zo blijkt uit het gesprek met FOX Sports na afloop. "Qua resultaat was het een hele mooie avond. Er zaten ook mooie aanvallen bij. Alleen vind ik dat wij nog veel beter kunnen." De coach baalde bijvoorbeeld over de weggegeven kansen in de openingsfases van beide helften. "Daar ben ik absoluut niet tevreden over. Bij fases gaven we de tegenstander het gevoel dat er iets te halen viel."

Dankzij de geruststellende tussenstand kon Van Bommel wat sterkhouders naar de kant halen Zo gingen onder meer Hirving Lozano en Gastón Pereiro wat eerder douchen. De trainer is trots op de manier waarop zijn ploeg zich heeft weten focussen op de weedstrijd tegen Willem II, mede vanwege alle aandacht rondom de Champions League. "Als je dan de uitslag ziet en de manier waarom de spelers maar bleven gaan is dat een compliment waard."

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen