Arsenal komt met schrik vrij en wint bij Cardiff City

2 september 2018, 16:27

Met pijn en moeite heeft Arsenal de tweede overwinning van dit Premier League-seizoen genoteerd. Op bezoek bij promovendus Cardiff City won de ploeg met 2-3, nadat de thuisclub twee keer op gelijke hoogte was gekomen.

Arsenal kende een goede start in Wales, aangezien Shkodran Mustafi al na elf minuten hard de eerste treffer tegen de touwen kopte. Arsenal liet vervolgens na om de score uit te breiden en dat gaf Cardiff de kans om terug te komen. Op slag van rust maakte Camarasa de 1-1 en dat was een bijzondere treffer. Het is namelijk de eerste goal van Cardiff in dit seizoen, aangezien de promovendus in de eerste drie duels niet had gescoord.

Een fraaie krulbal van Pierre-Emerick Aubameyang betekende een kwartier na rust de 1-2, maar weer gaf de formatie van Unai Emery het weg. Twintig minuten voor tijd kopte Danny Ward de 2-2 achter Petr Cech namens Cardiff City. Arsenal zette in de slotfase aan Dat leidde tot de winnende goal van Alexandre Lacazette, die de bal hard en hoog tegen de touwen kegelde in Wales.

Door de tweede overwinning op rij staat Arsenal na vier duels op zes punten, terwijl Cardiff op twee blijft steken.

Vanaf nu volg je FCUpdate.nl ook op Instagram!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen