Gisteren gemist: wereldgoal Quagliarella, Barça maakt er acht

3 september 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 2 september.

Quagliarella maakt werelddoelpunt met zijn hak

Het doelpunt van Fabio Quagliarella tegen Napoli gaat de hele wereld over. De 35-jarige vedette van Sampdoria toucheerde de bal al springend met z'n hak en liet daarmee David Ospina kansloos. Schitterend!

Van Persie houdt Feyenoord in spoor van PSV en Ajax

Met meer hinder dan de eindstand (4-2) doet vermoeden, heeft Feyenoord drie punten gepakt tegen NAC Breda. In De Kuip had de thuisploeg moeite met de compacte verdediging van de Bredanaars en kreeg het een ongelukkige penalty tegen. In de tweede helft was Benjamin van Leer een sta in de weg, maar mede dankzij een zeer goed spelende Robin van Persie kruipt Feyenoord naar de derde plaats, achter concurrenten PSV en Ajax.

FC Barcelona maakt na achterstand acht goals tegen Huesca

Na een valse start heeft FC Barcelona zondagavond uitgehaald tegen La Liga-debutant SD Huesca. Brutaal pakte de nieuwkomer een rappe voorsprong en hadden de bezoekers halverwege ook nog uitzicht op een goed resultaat. Maar in de tweede helft maakte Barça het verschil: 8-2.

Promes verliest bij debuut, Strootman pakt direct drie punten

Met wisselende resultaten hebben Quincy Promes en Kevin Strootman zondagavond gedebuteerd voor hun nieuwe club. De invallende Promes verloor met Sevilla van Real Betis (1-0). Beter verging het Strootman, die met Olympique Marseille AS Monaco in de slotfase klopte met 2-3.

Lozano kreeg aanbiedingen van andere clubs

Hirving Lozano had de afgelopen transferwindow aanbiedingen van andere clubs. Maar de 23-jarige Mexicaan is gelukkig bij PSV en wil zijn carrière stap voor stap opbouwen. "Ik voel op het veld steeds meer op mijn plek", zegt hij.