Complimenten voor Strootman: "Hij liet het team beter spelen"

3 september 2018, 09:01

Kevin Strootman debuteerde afgelopen weekend met een 2-3 overwinning op AS Monaco bij Olympique Marseille in de Ligue 1. Bovendien werd de aanwinst meteen gekroond tot 'Man-of-the-Match' bij zijn nieuwe ploeg en kreeg hij uiet meerdere hoeken de complimenten. "Strootman liet het team beter spelen."

Dat was de conclusie van trainer Rudi García na het duel. De oefenmeester werkte eerder al met de Nederlander samen bij AS Roma, dus weet wat voor vlees hij in de kuip haalde. Ook over invaller Florian Thauvin, met wie de 2-1 achterstand nog werd omgedraaid, was hij zeer content. "Hij heeft veel gebracht, maar kon nog geen negentig minuten spelen. Hij viel goed in."

Strootman zelf was ook content om zijn eerste basisplaats om te zetten in een overwinning met Marseille. "Dit is een goede start voor mij en een heel belangrijk resultaat", wist de middenvelder, die zich maandag meldt bij het Nederlands elftal. Toch keek hij ook alweer uit naar zijn terugkeer in Marseille. "Ik kan niet wachten op mijn debuut in het Stade Vélodrome."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen