Willem II-back had het zwaar met Lozano: "Fantastische speler"

3 september 2018, 09:43

Voor Willem II is de uitwedstrijd tegen PSV absoluut niet succesvol verlopen. De Tilburgers wonnen vorige week nog met 5-0 van Heracles Almelo, maar kregen zaterdag een tik op de neus in Eindhoven (6-1). Verdediger Diego Palacios had het zwaar met Hirving Lozano.

De verdediger uit Ecuador moest Lozano aan banden leggen, maar slaagde daar niet in. "Het is een fantastische voetballer", zie Palacios na de wedstrijd tegen het Brabants Dagblad. "Nee, zijn snelheid is niet het grootste probleem. Het zijn de tempowisselingen die het moeilijk maken. Ik had het zo zwaar dat ik geen woord met hem kon wisselen. Maar voor mijn gevoel is het wel aardig gegaan."

Palacios kreeg met Willem II een oorwassing in Eindhoven. "Na de 2-0 toonden we veel te veel respect voor PSV. Misschien komt dat door de entourage, waardoor we ons lieten imponeren. Natuurlijk is zo'n nederlaag een klap. We moeten ervan leren en keihard werken", zegt de linksback, die niet om het shirt van Lozano heeft gevraagd. "Dat vraag ik wel als we thuis van PSV winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen