Spoorboekje: Sneijder meldt zich bij Oranje, dames in actie

4 september 2018, 11:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 4 september.

Nieuws

Sneijder sluit voor het laatst aan bij Oranje

Dinsdagavond is het zover: dan meldt Wesley Sneijder zich voor de allerlaatste keer voor een interlandperiode voor het Nederlands Elftal. De ervaren middenvelder maakt zich op voor zijn afscheidswedstrijd van aanstaande donderdag tegen Peru. In overleg met bondscoach Ronald Koemen is besloten dat Sneijder niet al op maandag aansloot bij de selectie. Daar zei Koemen op de persconferentie van maandag het volgende over: "We zijn nu eindelijk weer bij elkaar in een korte periode. Het is een kleine week voorbereiden. Plus we moeten nog evalueren over de afgelopen tijd en daar was Wesley ook niet bij."

Wedstrijden

Noorwegen - Oranje Leeuwinnen (17.00 uur)

Er staat vandaag een duel op het menu die er echt toe doet en dat is meteen ook een mooie. De Oranje Leeuwinnen strijden in Oslo voor een ticket voor het WK in Frankrijk. Nederland staat met negentien punten bovenaan in de groep, terwijl Noorwegen met achttien op de voet volgt. Omdat deze ontmoeting het laatste kwalificatieduel is, wordt het duel allesbepalend. Oranje heeft aan een punt genoeg om het WK te halen, maar moet bij verlies de play-offs in. 

Voetbal op tv

16.30 uur: Noorwegen - Oranje Leeuwinnen, SBS 6, live verslag van het kwalificatieduel

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen