El Khayati opgelucht: "Veel dingen aan mijn hoofd gehad"

3 september 2018, 11:50

Abdenasser El Khayati zit uitstekend in zijn vel en dat komt mede vanwege het feit dat de transferdeadline is verlopen. De vormgever van ADO Den Haag scoorde zaterdag liefst vier keer tegen Excelsior en is blij dat hij rust in zijn hoofd heeft.

De aanvallende middenvelder werd veelvuldig in verband gebracht met een transfer, maar bleef bij ADO. Zaterdag scoorde hij vier keer in Kralingen. "Het is opvallend dat dit precies na de transferdeadline gebeurt. De afgelopen maanden heb ik veel dingen aan mijn hoofd gehad. Veel belletjes, zaakwaarnemers die zich erin mengen. Ik kan niet ontkennen dat dit iets met je doet", zegt El Khayati in gesprek met De Telegraaf. 

Volgens het dagblad was Sheriff Tiraspol uit Moldavië een van de geïnteresseerde clubs. Daar had hij een veelvoud kunnen verdienen van zijn ADO-salaris. "Als ik echt gretig was om ergens op in te gaan, had ik nu misschien ergens anders gespeeld. Maar ik voel me goed hier, ben gelukkig. Bij ADO weten ze wat ik wel en ook niet kan. Dat is makkelijker voetballen."

Lees ookErediVisie: zuivere Ziyech

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen