Memphis: "Voel dat ik ready ben voor een stap hogerop"

3 september 2018, 17:44

Memphis Depay heeft zich net als de andere internationals van het Nederlands elftal gemeld bij bondscoach Ronald Koeman. De aanvaller van Olympique Lyon beleefde een rustige zomer, want concrete interesse bleef uit. Desondanks vindt hij dat best naar een andere club kan. "Ik wil weer een stap hogerop."

Tegenover FOX Sports verklapt Memphis dat een transfer voor hem geen seconde dichtbij was. "Dat het echt concreet was? Nee. Ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij wel rustig was."

Ondanks zijn negentien goals van afgelopen seizoen in de Ligue 1 kwam het niet tot een vertrek. De buitenspeler vindt zelf dat hij best een hoger niveau aankan. "Ik wil weer een stap hoger. Dat is met alle respect, want Lyon is een grote club. Ik ben blij dat ik er voetbal. Ik voel alleen dat ik ready ben voor een stap hogerop."

De 24-jarige oud-speler van PSV en Manchester United speelt dus minimaal tot de winter in Frankrijk, maar hij verwacht snel naar een grotere club te kunnen. "Als ik gewoon weer lekker ga voetballen, komt die stap vanzelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen