Messi ziet Juve dankzij Ronaldo als favoriet voor CL

3 september 2018, 21:15

Lionel Messi ziet Juventus als een van de topfavorieten voor de eindzege van de Champions League. De aanvoerder van FC Barcelona acht de Italianen na de komst van Cristiano Ronaldo sterker dan ooit. "Ik was verrast door zijn besluit."

In gesprek met Radio Catalunya liet de Argentijnse ster zich uit over het vertrek van de Portugees bij Real Madrid. Hij acht de aartsrivaal nu een stuk zwakker dankzij het gemist van de buitenspeler. "Real is minder sterk zonder Ronaldo. Want hij is duidelijk een van de beste spelers van de wereld. Ik was verrast door zijn besluit, want ik verwachtte niet dat hij Madrid zou verlaten."

Barcelona is natuurlijk weer een van de grote spelers in het miljoenenbal, maar volgens Messi is er dit jaar meer concurrentie. "Nu doen er meer clubs mee, zoals de ploegen uit Manchester, Chelsea, Madrid, wij, Paris Saint-Germain en de Italiaanse ploegen." De Argentijn ziet De Oude Dame als een van de grootste kanshebbers. "Juventus is een duidelijke favoriet voor de Champions League-winst, nu ze Ronaldo hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen