Drommel verkiest FC Twente alsnog boven Jong Oranje

4 september 2018, 10:13   Bijgewerkt: 4 september 2018, 14:37

Joël Drommel verkiest FC Twente boven Jong Oranje. De keeper werd opgeroepen door Erwin van de Looi, maar heeft besloten om na één trainingsessie in Zeist alweer terug te keren naar Enschede, om daar komend weekend tegen TOP Oss te keepen in de Eerste Divisie. Yanick van Osch (Jong PSV) is zijn vervanger in de selectie.

"Natuurlijk zijn we teleurgesteld dat Joël het team verlaat. We hebben hem niet voor niets geselecteerd en hadden hem er graag bij gehad", vertelt bondscoach Van de Looi. "Wel is het zo dat we spelers nodig hebben die hier voor de volle honderd procent willen zijn. Joël gaf aan zich op dit moment liever te richten op zijn club en deze keuze hebben wij te respecteren. Met Yanick hebben we nu een prima vervanger in onze selectie."

Omdat Drommel eerst wel naar Zeist is afgereisd, hoorde hij daar mogelijk dat hij bij Jong Oranje géén eerste keuze zou zijn tegen Jong Engeland (op donderdag 6 september) en Jong Schotland (dinsdag 11 september). Bij FC Twente in de Eerste Divisie is hij dat wel en dus heeft hij gekozen om voor zijn club uit te komen zaterdagavond tegen TOP Oss. Drommel gaf al te kennen dat hij twijfelde over welke keuze hij moest maken. 

Eerder was er al onrust, omdat de Eerste Divisie doorloopt tijdens de interlandperiode. Ook bij Sparta Rotterdam waren ze daarover niet te spreken.

Lees ook: Pusic boos dat hij internationals mist: "Is geen amateurvoetbal" 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen