Gisteren gemist: speelverbod Drommel, teleurstelling Leeuwinnen

5 september 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 4 september.

KNVB verbiedt Drommel uit te komen voor FC Twente

Joël Drommel heeft zichzelf in de vingers gesneden. De doelman van FC Twente mag van de KNVB gedurende de interlandperiode niet uitkomen voor zijn club. Hierdoor mist de keeper de competitieduels met TOP Oss en FC Dordrecht.

Ziyech voelt klik met Tadic: "We begrijpen elkaar blindelings"

Hakim Ziyech houdt ervan om samen met Dusan Tadic op het veld te staan. De twee hebben een bijzondere klik, vertelt de Marokkaanse sterspeler van Ajax in gesprek met Voetbal International. Dat Tadic zijn rugnummer 10 heeft overgenomen, neemt Ziyech de Serviër niet kwalijk.

Oranje verspeelt WK-ticket door dramatische start in Noorwegen

Wat een mooi feestje had moeten worden voor de Oranje Leeuwinnen, is dinsdag in Oslo uitgelopen op een grote teleurstelling. Nederland moest tegen Noorwegen alleen niet verliezen en dat was precies wat er wel gebeurde. Binnen zeven minuten slikte het team van bondscoach Sarina Wiegman twee tegentreffers en die kwam Oranje niet meer te boven, ondanks een goal van Vivianne Miedema na een half uur: 2-1. Nu wachten voor Nederland de play-offs, waarin slechts één WK-ticket te verdienen valt.

Oranje Leeuwinnen eensgezind na deceptie in Noorwegen

Het is de Oranje Leeuwinnen dinsdag niet gelukt om een ticket te veroveren voor het WK 2019 in Frankrijk. De bondscoach en speelsters kwamen na de 2-1 verloren wedstrijd tegen Noorwegen tot dezelfde conclusie: de Nederlandse voetbalvrouwen hebben het mislopen van het WK-ticket aan zichzelf te wijten.

Neres tekent nieuw contract: "Mijn harde werken wordt gezien"

David Neres is trots dat hij dinsdag een nieuw contract bij Ajax heeft getekend. De Braziliaan ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Amsterdam. "Ik ben echt heel blij. Mijn harde werken wordt gezien", zegt de aanvaller in gesprek met het televisiekanaal van Ajax.

KNVB reageert verbaasd op commotie in Eerste Divisie

De KNVB en de Coöperatie Eerste Divisie (CED) zijn verbaasd over de commotie die bij een aantal clubs in de Eerste Divisie is ontstaan. Clubs als Sparta Rotterdam en FC Twente zijn niet blij dat zij tijdens interlandperiodes reguliere speelrondes moeten afwerken. Volgens de de voetbalbond gaan deze clubs voorbij aan eerder gemaakte afspraken om vast te houden aan de speelrondes tijdens de interlandperiodes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen