Strootman juicht afscheidsduel Sneijder toe ondanks Frankrijk

5 september 2018, 08:49   Bijgewerkt: 6 september 2018, 12:31

Kevin Strootman vindt het een uitstekende zaak dat Wesley Sneijder een afscheidswedstrijd krijgt. De recordinternational is inmiddels aangesloten bij de selectie van Ronald Koeman en wordt tegen Peru donderdagavond uitgezwaaid. Dat het eventueel ten koste gaat van voorbereidingstijd voor het treffen met Frankrijk in de Nations League, is volgens de middenvelder van AS Roma van ondergeschikt belang.

"Ik heb het afscheid van Francesco Totti meegemaakt bij AS Roma, dat was ook met een redelijk belangrijke wedstrijd. We moesten ons nog kwalificeren voor de Champions League, wat lukte", herinnert Strootman tegenover De Telegraaf. "Natuurlijk bereiden we ons goed voor en zullen we het uiterst serieus nemen. Dat weet Wesley ook en is verder iets voor de bondscoach."

Wat Strootman betreft, wordt het een mooi afscheid in de Johan Cruijff ArenA. "Wesley is een van de grootste spelers die het Nederlandse voetbal heeft gehad. Je hebt de grote namen van vroeger en ik denk dat hij zeker in dat rijtje thuishoort. Hij stuurde Nederland in zijn derde interland, tegen Schotland naar het EK, heeft Oranje naar de WK-finale gebracht en is altijd heel belangrijk geweest." Tegen Peru komt Sneijder dus voor de allerlaatste keer in actie.

Lees ook: Sneijder voelt voor het eerst in interlandloopbaan spanning

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen