Willem II-spits Sol stond in de belangstelling van twintig clubs

5 september 2018 – Fran Sol had deze zomer genoeg opties om te vertrekken bij Willem II, maar besloot uiteindelijk te blijven in Tilburg. De ene keer kwamen de clubs er niet uit, de andere keer wilde de spits zelf niet vertrekken. In totaal waren er zo'n twintig gegadigden. "Maar er was nooit sprake van een situatie die ideaal bleek voor alle partijen", aldus zaakwaarnemer Nikola Franco.

Willem II-spits Sol stond in de belangstelling van twintig clubs

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Sporting Portugal, Watford, Cardiff City: allen hadden ze interesse. Die laatste club werd overigens door Sol zelf afgewezen. Franco tegenover het Brabants Dagblad: "Sol zou geregeld vanaf de bank moeten beginnen. Hij wilde niet naar een club waar hij de tweede keuze zou zijn, maar naar een team dat honderd procent vertrouwen in hem had." Ook Dinamo Kiev en Udinese informeerden, maar konden alleen huren, terwijl Willem II alleen wilde verkopen.

Naar het Braziliaanse Santos wilde de spits zelf dan weer niet, terwijl het ook met Sevilla uiteindelijk niet rond kwam. Jammer, zo vond de spits. Sol: "Ik ga niet alle clubs noemen, maar natuurlijk had ik graag voor Sevilla willen spelen. Maar dan gaat het erom of de trainer je echt wil hebben of je erbij neemt. Dat is een groot verschil."

Dus speelt de Spaanse spits voorlopig nog voor Willem II en bovendien wil de club zijn contract, dat in 2019 afloopt - al heeft Willem II nog een eenzijdige optie voor een extra jaar, graag verbeteren en wie weet zelfs verlengen. "Ik ga het gesprek open in", aldus de aanvaller.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd