Ajax staakt duel met Utrecht, Feyenoord traint een kwartier

5 september 2018, 12:33   Bijgewerkt: 5 september 2018, 12:49

Ajax heeft de besloten vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Utrecht moeten staken vanwege hevig noodweer. De Amsterdammers stonden na 25 minuten voetbal in Amsterdam al wel met 1-0 voor dankzij een dolpunt van David Neres na negen minuten. Ook in Rotterdam-Zuid ging het hevig te keer vanuit de lucht.

Zonder de uitgevlogen internationals speelde Ajax tegen het FC Utrecht, waar dinsdag trainer Jean-Paul de Jong werd ontslagen. Rick Kruys en Marinus Dijkhuizen namen in Amsterdam zodoende de honneurs waar. Dit duel was voor Ajax ter voorbereiding op de ontmoeting met FC Groningen, die op 15 september op de rol staat in de Eredivisie. FC Utrecht treft een dag later FC Emmen in de Domstad.

Bij Feyenoord duurde het nog minder lang voor iedereen naar binnen moest: na een kwartier stormde en regende het zo hard, dat het voor de spelers geen doen meer was om nog te blijven trainen op het veld. 

Opstelling Ajax: Lamprou; Orejuela, Solomons, Kemper, Bakboord; Pasquali, Bijleveld, Neres; Labyad, Pereira, Tethani. 

Opstelling Utrecht: Jensen; Van der Maarel, Janssen, Bergström, Velanas; Gavory, Othmane, Görtler; Makienok, Dessers, Tannane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen