Lammers weet dat PSV na zijn verhuurtbeurt met hem verder wil

5 september 2018, 13:03

Sam Lammers is blij dat hij dit seizoen voor sc Heerenveen speelt. De aanvaller, die afgelopen weekend tegen VVV-Venlo zijn eerste doelpunt maakte namens de Friezen, wordt door PSV verhuurd aan de Friese club om minuten op te doen en juist dat is wat hij nodig had. Desondanks weet de aanvaller ook dat ze in Eindhoven nog graag met hem door willen na zijn periode in Friesland.

"PSV heeft sowieso aangegeven dat ze veel vertrouwen in mij hebben. Dat is mooi en dat blijkt ook wel uit het feit dat ze mij niet willen verkopen", vertelt hij tegenover de NOS. "Voor mijn ontwikkeling was het beter om ergens minuten te maken dit seizoen. Ik geloof dat ik het nog kan maken in de absolute top van Nederland en bij PSV."

Even leek er ruimte te komen met het vertrek van Luuk de Jong en de aanstelling van Mark van Bommel, die veel jeugd de kans geeft bij PSV. Maar De Jong vertrok uiteindelijk niet. "Hij is gewoon een goede speler en belangrijk voor het team", vindt Lammers, die wel had gehoopt op meer minuten. "Natuurlijk had ik op meer invalbeurten en kansen gehoopt. Maar het stond gewoon goed en we werden kampioen, dus dan begrijp je dat de basis blijft staan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen