Kritische Kroos vindt dat Sané moet werken aan zijn houding

6 september 2018, 12:22

Toni Kroos is van mening dat Leroy Sané aan zijn houding moet werken. De middenvelder van Real Madrid denkt de Duitse aanvaller nu niet het onderste uit de kan haalt. Sané (22) kan donderdagavond tegen Frankrijk zijn rentree maken in Die Mannschaft.

Sané maakte geen deel uit van de WK-selectie van Duitsland. Bondscoach Joachim Löw heeft de buitenspeler van Manchester City na de teleurstellend verlopen eindronde wel opgeroepen voor de komende interlands tegen Frankrijk en Peru. "Door zijn lichaamstaal lijkt het soms net alsof het Leroy niet uitmaakt of we winnen of verliezen. Daar moet hij zo snel mogelijk iets aan doen", zegt Kroos in Duitse media.

De Duitse aanvaller had het afgelopen seizoen met tien doelpunten en vijftien assists een grote bijdrage in het kampioenschap van Manchester City. In het nieuwe seizoen komt Sané echter mondjesmaat in actie voor de Engelse topclub. "Leroy heeft alles in zich om tot de top te behoren, maar je moet hem wel vaak vertellen dat hij zich moet verbeteren. Guardiola heeft daar nu ook moeite mee en probeert het beste uit hem te halen. Als Leroy presteert, is hij een belangrijk wapen. Zeker voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen