NAC Breda raakt assistent Bresser kwijt aan De Graafschap

6 september 2018, 09:58

NAC Breda raakt per direct assistent-trainer Jefta Bresser kwijt aan De Graafschap. De 47-jarige Bresser gaat in Doetinchem aan de slag als hoofd jeugdopleiding. De andere assistenten – Rob Penders, Jelle ten Rouwelaar en Frank van Kempen – nemen vooralsnog de taken van Bresser over.

Bresser wilde de kans om als hoofd jeugdopleiding aan de slag te gaan niet laten lopen. "In mijn nieuwe rol bij De Graafschap krijg ik de kans om een belangrijke, leidinggevende rol te spelen in hetgeen ik leuk vind: het opleiden en ontwikkelen van talentvolle voetballers. Ik wil iedereen bij NAC bedanken voor de afgelopen jaren dat ik hier mocht werken. Ik heb veel geleerd, veel meegemaakt en mooie ervaringen opgedaan. Dat maakt dat ik er klaar voor ben om deze nieuwe stap te nemen", zegt hij op de website van NAC.

Bresser was sinds 2016 werkzaam bij de Eredivisionist. Hij was performance coach bij het eerste elftal en hoofdtrainer van het onder 19-team. De trainer heeft daarnaast Jong NAC onder zijn hoede gehad. Eerder was hij werkzaam bij NEC, PSV, Zenit Sint-Petersburg en Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen