Interim-bondscoach Denemarken: "Beste nederlaag in carrière"

6 september 2018, 13:28

Denemarken trad woensdag met een bijeengeraapt team aan tegen Slowakije, maar verloor slechts met 3-0. John 'Faxe' Jensen, de tijdelijke bondscoach van de Denen, is trots op de de spelers die voor de oefenwedstrijd naar Bratislava zijn afgereisd. "Het is de beste nederlaag in mijn carrière."

Door een conflict tussen de Deense voetbalbond (BDU) en de vaste internationals, speelde Denemarken met een team bestaande uit zaalvoetballers en amateurs de oefeninterland. "We hebben 24 helden die ongeveer 48 uur geleden werden opgeroepen en die in een heel lage klasse spelen vergeleken met de tegenstander. Slowakije heeft spelers van wereldklasse", aldus Jensen op de persconferentie na de wedstrijd.

"Ik ben trots en verrast door de spelers die op het veld stonden, maar ook op de spelers die niet binnen de lijnen zijn gekomen. De vriendschap en wat ze hebben gepresteerd is geweldig. En ik zal deze nederlaag nooit vergeten", sluit hij af. Tegen Wales (zondag) Åge Hareide weer langs de kant staan. Het is nog maar de vraag of hij in de Nations League-wedstrijd over de Deense topspelers kan beschikken.

Lees ook: Deense soap: gesprekken opgestart

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen