Stegeman met Eagles aan kop: "Vanaf minuut één volle bak"

6 september 2018, 17:20

De start van Go Ahead Eagles in de Eerste Divisie is dit seizoen uitstekend. De ploeg die het vorig seizoen nog zo moeilijk had, staat na drie wedstrijden bovenaan en daardoor leeft het behoorlijk in Deventer. Trainer John Stegeman hoopt dat zijn team de lijn vrijdag kan doortrekken tegen FC Volendam.

Vorige week won Go Ahead met 1-2 bij MVV. "We moeten er, in tegenstelling tot in Maastricht, vanaf de eerste seconde staan. Daar hebben we deze week flink op gehamerd. We hadden bij MVV zomaar met 2-0 achter kunnen staan na een kwartier", zegt Stegeman op de clubwebsite. Zijn ploeg wist de 1-0 achterstand vorige week nog om te buigen.

Stegeman vond zijn team in de openingsfase in Maastricht ondermaats. Hij wil dat het morgenavond tegen Volendam, dat nog maar één punt heeft, beter gaat. "We kwamen niet goed in de duels of soms helemaal niet", blikt de trainer terug. "Als team moet je kunnen schakelen: hoe zetten zij druk en hoe gaan we daarmee om? Natuurlijk moet je je soms eerst settelen in een wedstrijd, maar dat betekent niet dat je niet de strijd hoeft aan te gaan. Dat je niet zelf hoeft te voetballen. Zoals gezegd: tegen Volendam meteen volle bak, vanaf minuut één."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen