Cambuur zwaait Barto uit: "Dat komt hem zeker toe"

6 september 2018, 18:06

SC Cambuur speelt vrijdagavond tegen RKC Waalwijk en die wedstrijd staat voornamelijk in het teken van het afscheid van Martijn Barto (34). Na zeven jaar trouwe dienst zwaaide de aanvaller afgelopen zomer af en vrijdag krijgt hij in het Cambuur Stadion zijn afscheid. Trainer René Hake kijkt ernaar uit.

Rondom de Eerste Divisie-wedstrijd zal de aanvaller in het zonnetje worden gezet. "Dat komt hem zeker toe, hij heeft hier zeven jaar gespeeld en is heel belangrijk geweest. Dat doet de club goed", zegt Hake op de clubwebsite. "Of het voor ons daardoor een andere wedstrijd wordt? Nee, dat moet je los van elkaar zien. Wij moeten alleen met de wedstrijd bezig zijn en zorgen dat we er alles aan doen om te winnen. Dan kunnen we na afloop hopelijk aansluiten bij de festiviteiten."

Cambuur kent een goede start van het seizoen: het staat gedeeld tweede met zeven punten uit drie duels. Vrijdag komt RKC op bezoek. "Dat is echt een niet te onderschatten ploeg", vindt Hake. "Ze hebben twee van de drie wedstrijden gewonnen en in het verloren duel tegen Sparta hadden ze absoluut recht op meer. Met name in de as en voorin hebben ze gewoon heel veel kwaliteit."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen