Denemarken met sterkst mogelijke selectie tegen Wales

7 september 2018, 12:44

De Deense soap rond de nationale ploeg is niet helemaal ten einde, maar de Denen zullen in de eerstvolgende wedstrijd tegen Wales in elk geval met hun sterkste team spelen. De Deense voetbalbond (DBU) heeft vrijdag de selectie bekendgemaakt. Alle grote namen zijn opgeroepen voor het duel in de Nations League.

Lasse Schöne is de enige Eredivisionist die deel uitmaakt van de de Deense selectie. Nicolai Jørgensen Feyenoord) is bijna hersteld van een blessure, Kasper Dolberg (Ajax) is nog altijd niet fit. Wel is er in de selectie plek voor enkele ex-Eredivionisten: Mathias 'Zanka' Jørgensen, Nicolai Boilesen, Christian Eriksen en Viktor Fischer.

Denemarken speelde woensdag met een team bestaand uit amateurs en zaalvoetballers een oefenwedstrijd tegen Slowakije (3-0). De Denen traden met een alternatieve selectie aan in Bratislava omdat de vaste selectie in conflict is met de DBU. Donderdag hebben de partijen een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/338068/doorbraak-in-denemarken-zondag-beste-opstelling/,_blank,tijdelijke oplossing] gevonden.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen