Stam sprak niet met Utrecht, maar sluit Nederlandse clubs niet uit

7 september 2018, 14:50   Bijgewerkt: 7 september 2018, 14:55

Jaap Stam heeft niet met FC Utrecht gesproken over de vacante trainerspositie. De 46-jarige oefenmeester ontkent tegenover Voetbal International dat de Domstedelingen hem hebben benaderd Jean-Paul de Jong op te volgen. "Er is helemaal geen contact geweest tussen FC Utrecht en mij", zegt de clubloze Stam.

De trainer werd genoemd als mogelijke opvolger van De Jong, die al vroeg in het seizoen zijn [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337940/officieel-fc-utrecht-en-jean-paul-de-jong-per-direct-uit-elkaar/,_blank,congé] kreeg. "Dan verbaast het me al helemáál als ik lees dat ik andere voorkeuren heb en voorwaarden zou hebben gesteld over bijvoorbeeld de samenstelling van de staf. Volgens mij moet je dan eerst hebben gesproken met elkaar. En dat is dus niet gebeurd", benadrukt Stam.

Sinds zijn ontslag bij het Engelse Reading in maart zit Stam zonder club. De trainer verhuisde onlangs terug naar Nederland. "'Ik wil stappen blijven maken als trainer, dat staat voor mij voorop. Waarom zou ik Nederlandse clubs uitsluiten? Ik sta open voor elke ambitieuze club die het behalen van Europees voetbal nastreeft. In ieder land."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen