Assaidi maakt spoedig rentree bij FC Twente: "Op de goede weg"

7 september 2018, 20:00

Oussama Assaidi gaat op korte termijn weer minuten maken voor FC Twente in de Eerste Divisie. Sinds de aanvaller met de Tukkers degradeerde uit de Eredivisie, maakte hij nog geen minuut vanwege blessureleed, maar daar komt op korte termijn verandering in. "Hij is op de goede weg", liet trainer Marino Pusic weten.

Na de degradatie van FC Twente leek Assaidi te vertrekken uit Enschede, maar een transfer maakte hij uiteindelijk deze zomer niet. Omdat hij na een flink aantal weken eindelijk fit raakt, komt een rentree in de Eerste Divisie - de competitie waarin hij eerder voor Almere City en de Graafschap speelde, steeds dichterbij. "Waarschijnlijk staat hij met een week, misschien twee, op het veld", aldus trainer Pusic tegenover RTV Oost.

Voor het duel met TOP Oss is de aanvaller, net als (jeugd)internationals Joël Drommel en Matthew Smith, niet beschikbaar. En dat treffen wordt een zwaar karwei, weet Pusic. "TOP Oss is een taaie tegenstander met een paar gelouterde spelers en ze spelen al een tijdje met elkaar samen, ze hebben een goede mix in het team. TOP is een van de betere teams die we zullen treffen. We weten dat we optimaal moeten presteren om het verschil te kunnen gaan maken morgen", aldus Pusic, die meteen een basisplaats inruimt voor de Spaanse [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/337738/fc-twente-contracteert-allrounde-middenvelder-espinosa/,_blank,aanwinst Javier Espinosa].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen