Van Veenendaal ziet kansen in de play-offs tegen Denemarken

7 september 2018, 21:07

Sari van Veenendaal denkt dat het een heel zware opgave wordt voor de Oranje Vrouwen om het WK in Frankrijk te halen. De doelvrouw van Oranje beseft namelijk dat Denemarken een pittige tegenstander is, maar ze ziet desondanks wel kansen. "Het is een tegenstander met mogelijkheden voor ons", aldus Van Veenendaal.

Tegenover de NOS blikt Van Veenendaal vooruit op de halve finale van de play-offs. "Vorig jaar hebben we op het EK twee keer met succes tegen ze gespeeld. Het is een ploeg met een heleboel ervaren speelsters. De bekendste is Pernille Harder, denk ik, de nummer tien. En een goede spits: Nadia Nadim. Het is een heel technische ploeg die verzorgd voetbal wil spelen, maar die ook vanuit de counter dodelijk kan zijn", analyseert de keeper.

Het duel is een reprise van de EK-finale, die Oranje won en zichzelf daarmee de Europese titel bezorgde (4-2). Ditmaal moet Oranje echter alles op alles zetten om überhaupt het WK in Frankrijk nog te halen. In de halve finales moet het afrekenen met Denemarken, waarna er nog een finaleronde van de play-offs wacht. Bondscoach Sarina Wiegman gaf eerder ook al te kennen mogelijkheden te zien, maar het eveneens een zware opgave te verwachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen