Stegeman tevreden met weer een zege, maar ziet verbeterpunten

7 september 2018, 22:31

Met vier overwinningen uit evenveel wedstrijden is de start van John Stegeman bij Go Ahead Eagles meer dan uitstekend. Vrijdagavond werd ook FC Volendam (3-0) aan de zegekar gebonden, al zag trainer John Stegeman nog genoeg ruimte voor verbetering bij de koploper van de Eerste Divisie. "We zijn nog steeds niet negentig minuten dominant", analyseerde de oefenmeester.

Tegenover FOX Sports ging Stegeman, die overkwam van Heracles Almelo deze zomer, in op het duel tegen FC Volendam in eigen huis. "Ik vond ons in de eerste helft slordig in balbezit. We moeten slimmer worden in het omgaan met het druk zetten van de tegenstander. Dan moet je slimmer staan en je middenvelders vrijspelen", vond hij. "Maar het scoreverloop was vandaag ook gunstig voor ons."

Toch wilde de oefenmeester zijn ploeg ook de complimenten geven. "Het was een goede avond voor ons. Het was al met al een mooie uitslag, we hebben de nul gehouden en het was een prima overwinning in eigen huis", aldus Stegeman, die nog werd gevraagd na de 2-0 van Jaroslav Navratil, die volgde na gegroepeerd drukzetten van Kowet. "Daar hebben we veel op getraind. We moeten tegenstanders dwingen om de fout te maken, dan is het prettig als dat lukt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen