Kompany positief: "WK was maar een tussenstap voor België"

8 september 2018, 11:08

België maakte vrijdag indruk door met 0-4 te winnen bij Schotland in een oefeninterland. Het ging dusdanig makkelijk dat er gesproken werd van een makkelijke overwinning, maar dat is volgens aanvoerder Vincent Kompany niet terecht. De captain is wel blij met wat zijn ploeg heeft laten zien.

"Makkelijk mag je een overwinning nooit noemen", klonk de reactie van Kompany tegenover Sporza. "Dit Schotland is een team dat onlangs nog gelijkspeelde tegen Engeland. Dat we hier met 0-4 winnen, is gewoon een teken dat we goed gespeeld hebben. In de eerste helft hadden we balbezit en controleerden we de tegenaanvallen. De 0-1 was een kwestie van tijd. Ik vond ons goed druk zetten en na de rust hebben we nog drie keer gescoord. We hebben de wedstrijd echt goed uitgespeeld."

Dinsdag begint het echte werk voor België, dat dan in de Nations League tegen IJsland speelt. "Het WK was maar een tussenstap voor de groep. We hebben echt de indruk dat we een sterke ploeg vormen en op onze top zijn, maar we moeten ons wel elke dag de vraag stellen of we ons niveau willen behouden. Nu begint de Nations League. Er is een trofee mee gemoeid en die wil ik winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen