Aanwinst Verheijdt geniet van geweldige start Go Ahead Eagles

8 september 2018 – Het gaat Go Ahead Eagles voor de wind in de Eerste Divisie. De eerste vier wedstrijden eindigden allemaal in overwinning voor het team van John Stegeman en dat zorgt uiteraard voor optimisme in de ploeg. Spits Thomas Verheijdt is tevreden.

Aanwinst Verheijdt geniet van geweldige start Go Ahead Eagles

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De zomeraanwinst nam vrijdag een van de drie Eagles-goals voor zijn rekening tegen FC Volendam (3-0). "Ik denk niet dat we ons beste spel laten zien, maar tot nu toe zijn we thuis twee keer goed dominant geweest. Twee keer uit hebben we het wat lastiger gehad. Ik denk niet dat wij in de war raken van deze tussenstand want volgende week wacht weer een zware uitwedstrijd (Jong AZ, red.)", vertelt de aanvaller aan RTV Oost. "Hiervoor ben ik naar de Eagles gekomen, ik vind het geweldig om te doen. Dat het vanavond goed uitpakt, is lekker."

Verheijdt kwam deze zomer over van Crawley Town. Met zijn ploeg staat hij na vier duels op twaalf punten. "Nu loopt het allemaal lekker en hier moeten we ook zeker van genieten, maar maandag gaat de knop weer om naar aankomende vrijdag en dan moeten we er weer staan in een veel mindere entourage denk ik. Als je in de Keuken Kampioen Divisie speelt, weet je dat je ook de jong-ploegen moet. Dat hoort er bij dus dan is het gewoon de bus instappen, drie punten ophalen en gauw terug naar Deventer."

Go Ahead gaat volgende week op bezoek bij Jong AZ. 

Reacties

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd