Seedorf en Kluivert beginnen matig aan Kameroen-avontuur

8 september 2018, 16:00

Het debuut van Clarence Seedorf en Patrick Kluivert als trainersduo van Kameroen is geen groot succes geworden. De Nederlandse coaches bleven met hun ploeg in de Afrika Cup-kwalificatie steken op een 1-1 gelijkspel tegen De Comoren. Ajax-keeper André Onana sloeg geen best figuur bij de tegengoal.

Kameroen was de favoriet in het uitduel, maar begon matig. Al na vijftien minuten was het prijs voor de thuisploeg. El Fardou Ben schoof binnen na een vlotte aanval en verschalkte Onana in de korte hoek. De keeper zag er niet goed uit en had de inzet kunnen keren, maar liet dat na. Na de onderbreking liet Kameroen meer aanvallende krachten zien en dat leidde tot de gelijkmaker. In de tachtigste minuut zorgde Stéphane Bahoken voor de 1-1. Hij wendde daarmee een nederlaag af voor Seedorf en Kluivert, maar heel tevreden zal het duo desondanks niet zijn.

Kameroen is ingedeeld in Groep B van de Afrika Cup-kwalificatie. Het land doet min of meer voor spek en bonen mee, aangezien het als gastland automatisch is geplaatst voor het toernooi in 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen