Pusic treurt: "Die twee momenten zijn dodelijk voor ons"

8 september 2018, 21:25   Bijgewerkt: 8 september 2018, 21:46

Marino Pusic is zeer teleurgesteld na de 1-2 nederlaag van FC Twente tegen TOP Oss. De Tukkers liepen zaterdagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan. Twente had het betere van het spel, maar kwam twee vroege doelpunten niet te boven

"Het is buitengewoon vervelend als je verliest. Zeker als je voor eigen publiek speelt, wil je graag winnen", zegt Pusic in gesprek met FOX Sports. "Het gaat om twee momenten. Die twee momenten zijn dodelijk voor ons. Wij hebben bij beide goals heel slecht verdedigd. Bij de eerste goal leveren we de bal in, dekken we niet goed door en hebben we moeite met hun lopende mensen. Het is een aaneenschakeling van fouten en zij straffen dat goed af."

Pusic kan pas sinds kort over een volledige selectie beschikken. Twente wachtte lang met het binnenhalen van spelers, waardoor de voorbereiding niet optimaal verliep. "We zijn een team in opbouw en we werken aan automatismen in ons spel", herhaalt de oefenmeester. Twente staat na vier speelrondes op de vijfde plek in de Eerste Divisie.

Lees ook: FC Twente verslikt zich voor eigen publiek in TOP Oss

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen