Gisteren gemist: Twente verslikt zich, Spanje deelt tik uit

9 september 2018, 00:30   Bijgewerkt: 8 september 2018, 23:57

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 8 september.

FC Twente verslikt zich voor eigen publiek in TOP Oss

FC Twente is zaterdagavond tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. De Tukkers werden in de eigen Grolsch Veste verrast door TOP Oss, dat met een 1-2 zege huiswaarts keert. De nederlaag is het tweede puntverlies in vier wedstrijden voor de titelfavoriet.

Spanjaarden delen op Wembley tik uit aan Engeland

Spanje heeft Engeland zaterdagavond een tik uitgedeeld in de Nations League. De Spanjaarden waren op Wembley met 2-1 te sterk voor de Engelsen, die Luke Shaw met een ogenschijnlijk ernstige hoofdblessure zagen uitvallen. Het volgende duel dat in Groep 4 van Divisie A op het programma staat is Spanje - Kroatië.

Griezmann heeft wel oren naar transfer naar club Beckham

Hij is momenteel niet weg te denken uit de basiself van Atlético Madrid, maar Antoine Griezmann hoopt ooit een transfer te maken naar de Amerikaanse competitie. De Fransman heeft wel oren naar een transfer naar de nieuwe club van David Beckham.

Comeback levert NEC volle buit op tegen Roda JC

NEC heeft drie punten overgehouden aan het uitduel met Roda JC. De Nijmegenaren stevenden af op een nederlaag, maar bogen in de slotfase een achterstand om naar een 2-3 voorsprong. Roda JC is na FC Twente de tweede degradant die zaterdagavond puntverlies oploopt.

Ziyech leidt ruime zege Marokko in, Mazraoui debuteert

Marokko heeft zaterdagavond in het kader van de Afrika Cup-kwalificatie met 3-0 gewonnen van Malawi. Hakim Ziyech had een groot aandeel in de zege door vroeg in de wedstrijd de score te openen. Hij was niet de enige Ajacied die in actie kwam. Noussair Mazraoui kwam als invaller binnen de lijnen en debuteerde zodoende in de Marokkaanse ploeg.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen