'Basisplaatsen De Jong, Pröpper en Promes tegen Frankrijk'

9 september 2018, 10:43   Bijgewerkt: 9 september 2018, 10:49

Het lijkt erop dat Frenkie de Jong zich mag opmaken voor zijn eerste basisplaats in het Nederlands elftal. De middenvelder krijgt in het Nations League-duel met Frankrijk een basisplaats ten faveure van Kevin Strootman, meldt De Telegraaf. Koeman zal zijn team op nog twee plaatsen wijzigen.

Niet alleen De Jong, maar ook Davy Pröpper en Quincy Promes zullen volgens het dagblad aan de aftrap staan. Wesley Sneijder speelde tegen Peru (2-1) zijn laatste wedstrijd, waardoor een plek in het basisteam vrijkomt. Ruud Vormer, die tegen Peru hangend vanaf rechts speelde, zal op de bank beginnen.

Dat De Jong afstevent op een basisplaats, komt niet helemaal uit de lucht vallen. De 21-jarige middenvelder maakte bij zijn debuut tegen Peru een sterke indruk. Koeman zei na afloop van de wedstrijd dat hij eigenlijk al niet meer om de Ajacied heen kon.

De Nations League-wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland wordt zondagavond om 20:45 in het Stade de France gespeeld. De Fransen speelden in hun eerste wedstrijd in de mini-competitie gelijk tegen Duitsland (0-0).

Vermoedelijke opstelling van Oranje: Jasper Cillessen; Kenny Tete, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Daley Blind; Davy Pröpper, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong; Quincy Promes, Memphis Depay en Ryan Babel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen