Van Ooijen koos mede door assistent Nilis voor VVV-Venlo

9 september 2018, 12:16

Peter van Ooijen kon de afgelopen zomer zijn contract bij Heracles Almelo verlengen, maar koos ervoor om naar VVV-Venlo te verkassen. De 26-jarige middenvelder was op zoek naar 'iets nieuws', dus tekende hij een tweejarige verbintenis in Limburg. Luc Nilis, assistent-trainer in Venlo, was voor Van Ooijen één van de redenen om voor VVV te kiezen.

Van Ooijen kende het afgelopen seizoen een lastige eerste seizoenshelft bij Heracles Almelo, maar speelde na de winterstop nagenoeg alle wedstrijden. "Bijtekenen was een serieuze optie, maar mijn gevoel zei me dat ik toch toe was aan iets nieuws", zegt de middenvelder in een interview op de clubwebsite. "Luc Nilis zit hier en daar kan ik denk ik enorm veel van leren. Ja, dat zijn dingen die een rol spelen. Als speler blijf je je ontwikkelen en moet je de kansen die je krijgt om dat te bereiken ook gewoon aangrijpen."

VVV is het seizoen met vijf punten uit vier wedstrijden goed begonnen – zeker als in ogenschouw wordt genomen dat de Limburgers al tegen Ajax, FC Utrecht en sc Heerenveen speelden. "We moeten er gewoon in kunnen blijven dit jaar. We hebben een goeie groep, het niveau wordt elke training hoger. En we zijn natuurlijk goed begonnen aan het seizoen. Dat is mooi en zegt ook wel iets."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen