Tete over plaats op de bank bij Lyon: "Het is lastig"

10 september 2018, 08:46

Kenny Tete kwam zondagavond met Nederland weer eens in actie in Frankrijk. De rechtsachter heeft bij zijn club Olympique Lyon namelijk geen basisplaats, maar speelde onder Ronald Koeman wel. Bij Ajax zat hij destijds in een soortgelijke situatie, toen hij bij Oranje wel speelde en in Amsterdam concurrent Joël Veltman voor zich moest dulden.

"Het is lastig momenteel. Ik voel me goed, maar word teleurgesteld. De reden? Die weet ik niet, dus daar kan ik niets over zeggen. Ik heb er ook geen uitleg over gehad, maar ik hoef het ook eigenlijk niet meer te weten. Ik laat het zien op de training, maar blijkbaar is het niet goed genoeg", aldus Tete tegenover Voetbal International.

Na de moeilijke eerste helft in Stade de France, herstelde Tete zich na de rust goed én gaf hij een assist op Ryan Babel. Wellicht dat trainer Bruno Génésio heeft meegekeken bij het duel in de Nations League. "Meer doen dan hard trainen kan ik niet doen. Het is dezelfde situatie als bij Ajax destijds, maar ik blijf gewoon mijn best doen. Het komt goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen