De Graafschap voorlopig zonder Van de Pavert door een virus

10 september 2018, 13:20

De Graafschap kan voorlopig niet beschikken over verdediger Ted van de Pavert. De achterhoedespeler kampt met een virus, 'welke het onmogelijk maakt om optimale inspanning te leveren'. Vermoedelijk ligt hij dus een flinke tijd uit de roulatie, maar in elk geval de komende weken is hij afwezig bij de Doetinchemmers.

"Ik merkte dat ik minder energie had en heb in overleg met de medische staf besloten om wat onderzoeken te laten doen. Daaruit bleek dat ik een virus in mijn lichaam heb", vertelt Van de Pavert op de clubsite. "De komende periode gaan we proberen om dit te behandelen. Hoe lang ik uit de running ben, is moeilijk te zeggen. Dat laat ik aan de medici over, ik weet in ieder geval dat ik de komende weken niet aan het voetballen kom."

Dat is een forse tegenvaller voor Henk de Jong. Van de Pavert speelde drie van de vier duels volledig mee bij De Graafschap. En juist de verdediging is de linie waarin De Superboeren niet heel ruim zitten. Na vier duels heeft De Graafschap vier punten verzameld, waarmee het op de twaalfde plaats in de Eredivisie staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen