Clark wacht op speeltijd in Arnhem: "Ik moet knokken"

10 september 2018, 13:49

Hij heeft het in Arnhem goed naar zijn zin, maar veel speeltijd krijgt Max Clark nog niet bij Vitesse. De 22-jarige verdediger hoopt dat daar snel verandering in komt. Afgelopen zaterdag, tegen Royal Antwerp FC (0-0), speelde de Engelsman als centrale verdediger negentig minuten mee.

"Ik denk dat ik ergens eind april voor het laatst een hele wedstrijd heb gespeeld", vertelt de van Hull City overgekomen Clark aan De Gelderlander. De verdediger heeft nog weinig kansen gekregen om Leonid Slutskiy te overtuigen van zijn kwaliteiten. "De manager zette meteen een basiselftal neer, waarbij ik tot de reserves behoorde. Dat betekende invalbeurten. Kort werk. Natuurlijk was dat niet leuk, maar zo zit topsport in elkaar."

Clark kwam in officiële wedstrijden nog maar één keer in actie voor zijn nieuwe club. Alexander Büttner krijgt op de linksbackpositie de voorkeur, centraal achterin kiest Slutskiy voor Jake Clarke-Salter en Navarone Foor en Thulani Serero zijn de eerste keuzes als controlerende middenvelders. "Zij zijn stuk voor stuk geweldige voetballers. Er staat hier wel wat kwaliteit, hoor. Ik heb altijd de kop omhoog gehouden en alles gegeven op de trainingen. De uitgangspositie is helder. Ik moet knokken voor speeltijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen