Duo Ajax-opponent AEK Athene vier CL-duels geschorst

10 september 2018, 15:15   Bijgewerkt: 10 september 2018, 15:41

AEK Athene kan het gros van de wedstrijden in de groepsfase van de Champions League geen beroep doen op Marko Livaja en Helder Lopes. Het tweetal ontving in de laatste wedstrijd van de play-offs een rode kaart, wat ze beiden een flinke schorsing oplevert. De spits en middenvelder zijn voor vier duels geschorst. Volgende week dinsdag komen de Grieken op bezoek bij Ajax.

Beide rode kaarten vielen in de slotfase van het thuisduel met het Hongaarse Vidi. Lopes werd tien minuten voor tijd van het veld gestuurd, waarna de Grieken de wedstrijd met tien spelers moesten vervolgen. Na de wedstrijd kreeg ook Marko Livaja, die betrokken was bij een vechtpartij, een rode prent gepresenteerd.

Door de schorsing mist het duo de wedstrijden tegen Ajax (uit), Benfica (thuis) en Bayern München (thuis en uit). AEK Athene kan nog in beroep gaan tegen de straffen.

[a,https://zweeler.com/game/football/FantasyEredivisie20182019/main.php?ref=709,_blank,

Ga jij de concurrentie aan met Erik ten Hag, Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst? Stel jouw ideale selectie van twintig spelers samen en strijd mee om een flinke prijzenpot!]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen